Зараз хворі перебувають на амбулаторному лікуванні / фото REUTERS

В Одесі зафіксовано спалах COVID-19 у регіональному главку Державної міграційної служби.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської обласної державної адміністрації, інфікування коронавірусом підтвердилось у сімох співробітників Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.

Інформація, що підтверджує діагноз, надійшла 10-11 липня.

Відео дня

Зараз хворі на амбулаторному лікуванні.

Як зазначили в ОДА, поки невідомо, яким чином відбулось інфікування фахівців. Наразі проводиться епідеміологічне розслідування.

За інформацією Одеського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на ранок 13 липня в Одеській області лабораторно підтверджено 2211 випадків COVID-19. Із них 520 осіб - жителі Одеси.

За останню добу в регіоні зареєстровано 35 нових випадків захворювання, з них сім - у одеситів, 28 - у жителів районів області.

Читайте такожУ Львівському лабораторному центрі стався спалах СOVID-19, шестеро працівників госпіталізовані

На стаціонарному лікуванні в Одеській міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 82 пацієнта з лабораторно підтвердженим діагнозом COVID-19, усі жителі Одеси. Із них 10 - у тяжкому стані, без необхідності кисневої підтримки, двоє людей отримують дихальну СІПАП-терапію без використання апаратів ШВЛ. Також 70 пацієнтів - у стані середньої тяжкості.

За останню добу зареєстровано один новий випадок COVID-19 у дитини - 12-річна дівчинка перебуває вдома на самоізоляції під наглядом педіатра.

Ще 10 дітей з COVID-19 у задовільному стані продовжують амбулаторне лікування. У міській інфекційній лікарні перебувають двоє дітей - дівчинка віком 8 років і хлопчик віком 13 років.

За минулу добу до цієї лікарні госпіталізовано 19 осіб із підозрою на COVID-19, яких зараз обстежують.