УЗ призупиняє висадку і посадку пасажирів у двох областях  / REUTERS

«Укрзалізниця» з 7 березня призупиняє висадку і посадку пасажирів у Чернівецькій і Житомирській областях, а також продаж квитків у цих областях, оскільки вони потрапляють у «червону» зону епіднебезпеки за коронавірусом.

Читайте такожДо "червоної" зони за рівнем поширення COVID-19 потрапили три області

Як повідомили агентству УНІАН у прес-службі «Укрзалізниці», такі заходи вжито у зв'язку з відповідним рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо «червоних» карантинних зон. Продаж квитків у цих областях буде припинено з 7 по 12 березня з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину.

Відео дня

Також буде обмежено висадку і посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня 2021 року включно.

До 6 березня включно всі пасажири, які мають квитки, можуть безперешкодно дістатися місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси починаються о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень.

При цьому пасажири з квитками до Чернівців, Житомира та інших населених пунктів у цих областях зможуть здійснити висадку і посадку на інших станціях за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції знаходяться за межами «червоної» зони.

Як повідомляв УНІАН, з 1 березня «червоний» рівень епідемічної небезпеки запроваджується у Чернівецькій області, а з 3 березня - у Житомирській.

Більше новин на тему