Пасажир не захотів надіти маску, але втік від поліції / скріншот

У Дарницькому районі Києва стався конфлікт у трамваї через захисну маску, яку категорично відмовився надягати один з пасажирів.

Відповідне відео оприлюднив очевидець у Facebook-спільноті"Позняки Осокорки Харківський".

Читайте такожУ МОЗ назвали умову, за якої в Україні знову можуть запровадити жорсткий карантин

Відео дня

За його словами, чоловік зайшов у салон без маски на обличчі, при цьому вона була на підборідді. На прохання водія надіти її послідувало хамство, описує історію очевидець. Далі, пише автор, чисту маску йому запропонувала одна з літніх пасажирок, але він відмовився. Через конфлікт рух трамвая було заблоковано і частина пасажирів покинула салон. При цьому порушник втік, коли відчув загрозу "спілкування" з поліцією.

На відео видно, як водій і пасажири намагаються переконати його надіти маску, але у відповідь отримують грубість.

"У мене немає маски... Я її не хочу одягати. Викликайте міліцію... Давайте міліцію сюди, і все", - заявляв він, стверджуючи, що "маски скасував Конституційний суд".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Коронавірус у Києві: статистика

  • У столиці за добу 7 жовтня виявили ще 422 хворих COVID-19, 11 людей померли. Всього коронавірус забрав життя 453 киян. На сьогодні в столиці вже 25 тис. 896 підтверджених випадків захворювання.
  • Вдень у мережі з'явилося відео величезної черги в інфекційне відділення Київської клінічної лікарні №9, де лікують пацієнтів з коронавірусом. Пізніше в "Слузі народу" пояснили, чому утворилася черга.