Новини Черкас - скандальний Бондаренко захворів на COVID-19 / фото УНІАН

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який навесні поскандалив з президентом та урядом щодо ефективності введення карантину, сам інфікувався COVID-19.

Про це він заявив у Facebook.

Читайте такожТотальний карантин в Україні можуть запровадити "дуже несподівано" – лікар

Відео дня

«Ви, напевно, вже знаєте. Коронавірус не обійшов стороною і мене. Тест, який я здав у третій міській лікарні, став «плюсовий». Відчуваю себе нормально, з четверга перебуваю на ізоляції. Почуваюся добре, працюю дистанційно з документами», – розповів на камеру Бондаренко.

Скандал з Києвом у Бондаренка трапився після того, як місто послабило карантинні обмеження 30 квітня, попри постанову Кабінету міністрів. Тоді міський голова запевняв, що приводу посилювати карантин у Черкасах немає, ситуація з COVID-19 контрольована. 

В інтерв’ю місцевим ЗМІ у серпні мер Черкас також заявляв про неефективність носіння медичних масок: «Якщо є гарантія і людина хвора, то це зрозуміло, що треба одягати. А якщо людина здорова? То яка маска?», – відповідав Бондаренко.

Станом на 10 листопада в Черкаській області з початку епідемії COVID-19 інфікувалися 10 919 мешканців, з них видужали 6 323. За останню добу в регіоні виявили 196 нових хворих.

Коронавірус: важливо знати кожному

  1. Симптоми коронавірусу по днях, перебіг хвороби
  2. Чи хворіють діти коронавірусом, які при цьому у них симптоми
  3. Яка температура тіла найчастіше при коронавірусі
  4. Симптоми  запалення легенів при коронавірусі
  5. Зник нюх - вірний симптом коронавірусу