Ілюстрація REUTERS

Львівська обласна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про продовження дії карантину без послаблень до 29 травня. Рішення про відстрочку послаблень пов'язано з погіршенням епідемічної ситуації в області.

Читайте такожУ МОЗ розповіли, чи готова Україна до другої хвилі коронавірусуПро це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«Динаміка захворюваності COVID-19 не сприяє ослабленню або скасування карантинних заходів у регіоні. Відповідне рішення прийняли сьогодні на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій». – зазначено в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що вже кілька днів у Львівській області спостерігається погіршення епідемічної ситуації. Тільки за минулу добу в області підтвердили 65 випадків коронавірусу і понад 50 осіб були госпіталізовані з підозрою на інфікування.

Також зазначено, що після оцінки епідемічної ситуації в області комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення про продовження карантину без послаблень до 29 травня.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Україні зафіксували вже понад 20 тисяч інфікованих COVID-19.

Читайте також: