З червня місяця влада хоче розпочати відновлення планового туризму / УНІАН

У Львові оприлюднили попередній план відновлення роботи туристичної галузі в п’ять етапів

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

На першому етапі, в травні, за умови зменшення динаміки поширення коронавірусу і ослаблення урядових заборон, планується часткове відкриття закладів туристичної інфраструктури (готелі, заклади громадського харчування); частково почнуть роботу музеї. Також для відвідувачів Львова будуть запущені промоційні туристичні пакети.

Відео дня

Також цього місяця будуть розроблені нові протоколи роботи індустрії гостинності (готелі, ресторани, кав’ярні, екскурсії, туристична діяльність, проведення заходів).

Читайте такожЖурналісти з'ясували, скільки коштів втратив туристичний Львів через карантин (відео)

З червня місяця влада хоче розпочати відновлення планового туризму.

"З точки зору гостей – ключовим стане безпека подорожей і цінова політика. З точки зору малого і середнього бізнесу – робота в нових умовах – нові протоколи – в закладах розміщення, закладах громадського харчування і т.д.", – зазначив Москаленко.

За його словами, в червні буде запущена національна промоційна кампанія, акцент в якій буде зроблений на безпеку відвідування України, організована екскурсійна діяльність, а також публічні заходи під відкритим небом з обмеженою кількістю людей в тестовому режимі.

На третьому етапі (липень – серпень) планується поступове відкриття міжнародного авіасполучення до Львова; відкриття додаткових закладів для відвідування (центри дозвілля, установи культури). Також стартує промо-кампанія відновлення і розвитку ділового туризму.

У вересні – жовтні 2020 року відновлять можливості проведення подій з обмеженою кількістю людей і організації групових подорожей.

Починаючи з грудня у Львові розраховують на відновлення міжнародного туризму.

Як повідомляв УНІАН, Львів 3 травня відзначив 764 річницю від заснування, однак через карантин урочисті заходи були малолюдними.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: