В уряді планують послабити обмеження в сфері туризму / УНІАН

Головний державний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що уряд на найближчому засіданні планує послабити карантинне обмеження щодо кількості людей в туристичних групах, збільшивши його до 50 осіб.

Читайте такожЗеленський хоче скасувати візи для Китаю та інших країн для розвитку туризму

Про це він заявив під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з представниками туристичної галузі в Кам'янці-Подільському.

Відео дня

«Ми знімаємо обмеження в 10 осіб для туристичних груп, воно буде стільки, скільки перевозить автобус - до 50 осіб», - cказав він.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, коли це рішення буде прийнято, Ляшко сказав: «Ми думаєм, що найближчим часом на першому засіданні воно буде знято».

Як повідомляв УНІАН, 20 травня Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження в Україні адаптивного карантину з 22 травня по 22 червня з огляду на епідситуацію у регіонах.

В Україні станом на ранок 4 червня зареєстровано 25 тис. 411 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 747 летальних, 11 тис. 042 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 588 нових випадків.