Карантин посилили ще у трьох населених пунктах Львівської області / Фото УНІАН

Комісія Львова з питань ТЕБ і НС, зважаючи на ситуацію з поширенням COVID-19 у місті, ухвалила рішення заборонити роботу нічних розважальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте такожГоловні новини України за 3 липня: скасування кримінальної відповідальності за "п’яне" водіння та відставка голови НБУ

Відео дня

«Заборонити роботу нічних розважальних закладів в умовах продовження карантину щодо запобігання поширенню епідемії гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території м. Львова, м. Винники, смт Брюховичі та смт Рудне», — йдеться в рішенні комісії.

Також комісія рекомендує закладам громадського харчування організувати свою роботу до 22:00 задля запобігання поширенню вірусу.

Як повідомляв УНІАН, позаминулої доби в Україні COVID-19 підтвердили у 889 людей — а загалом за час епідемії зареєстрували 45 887 випадків інфікування серед українців. Найбільше хворих зареєстрували у Львівській області – 152, Києві - 104, Рівненській області - 93, у Закарпатській області - 85 та у Волинській області - 81.