Фото Трускавецька міська рада

У курортному місті Трускавець (Львівська область) з 1 липня 2020 року дозволили діяльність санаторіїв, відпочинкових й оздоровчих комплексів. 

Читайте також"Укрзалізниця" з 26 червня відновлює залізничне сполучення зі Львовом

Відповідне рішення 30 червня 2020 року ухвалила міська комісія ТЕБ і НС, повідомляється на сайті Трускавецької міськради.

Відео дня

"Для пом’якшення впливу на економіку міста обмежувальних заходів, запроваджених з метою протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19, дозволити починаючи з 01 липня 2020 року на території міста Трускавця наступні пом’якшення, а саме: 1.5.1. Діяльність закладів, що надають послуги з розміщення (заклади лікувально-оздоровчої, санаторно-курортної та відпочинково-туристичної сфер міста), масажно-лікувальних кабінетів, крім дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за умови дотриманням тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України за № 36 від 06.06.2020 року", - йдеться в постанові.

Крім того, дозволено роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, спортивних майданчиків, стадіонів, басейнів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб). Проведення спортивних заходів (змагань, тренувань) для дітей віком до 16 років дозволено тільки на відкритих майданчиках.

Також дозволяється діяльність закладів харчування (ресторанів, кафе), зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях (кількість відвідувачів в приміщенні не більше ніж 10 осіб).

Читайте такожЧарівні джерела Трускавця: секрети найбільшого оздоровчого курорту України

Водночас, через значне погіршенням епідеміологічної ситуації на території Львівської області, у місті забороняється перевезення пасажирів автомобільним громадським транспортом.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Львівській області продовжили карантин до 7 липня. Наразі область є одним з лідерів за темпами поширення COVID-19 в Україні.

З 26 червня "Укрзалізниця" відновила залізничне сполучення зі Львовом, втім, рух потягів до Трускавця наразі досі не відновлений. Потрапити до Трускавця поки можна лише електричкою зі Львова.