Разумков розповів про заходи безпеки в парламенті у зв'язку з коронавірусом / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів про заходи безпеки в парламенті у зв'язку з коронавірусом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час брифінгу, відповідаючи на питання щодо виявлення коронавірусу у лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко та додаткових заходів безпеки для депутатів у зв'язку з початком чергової сесії парламенту.

Читайте такожЗМІ: Тимошенко у важкому стані, її підключили до апарату ШВЛ

Відео дня

"Проходять регулярно заходи, пов'язані з покращенням епідеміологічної ситуації: дезінфекція в залі, в кулуарах. Тут, де ви (журналісти - УНІАН) працюєте. Масковий режим плюс дезінфектори, які також є по Верховній Раді України", - розповів спікер.

Він також зауважив, що скоріш за все, парламент продовжуватиме свій режим роботи в форматі проведення засідань з 10:00 до 15:00, тому що "так потім легше приводити епідеміологічну ситуацію в Раді до норми".

"Також, якщо люди хворіють, ми проводимо епідеміологічні дослідження і розслідування так звані. Щоб виявити тих, хто контактував, у кого може бути також захворювання. Наскільки показує практика, це достатньо ефективно працює", - сказав Разумков.

Водночас проведення "загального тестування" він не вважає ефективною і правильною ідеєю.

Юлія Тимошенко захворіла на COVID-19: вона знаходиться у важкому стані

  • 23 серпня прес-секретар Марина Сорока повідомила, що у Тимошенко виявили COVID-19, вона перебуває у тяжкому стані з температурою тіла 39.
  • На сьогодні, 25 серпня, стан Тимошенко залишається тяжким.