Володимир Зеленський хотів захворіти на коронавірус / фото president.gov.ua

Президент України хотів на власному прикладі показати, як це бути зараженим на коронавірус. Володимир Зеленський намагався в такий спосіб показати, що робить хвороба.

Про ідею зараження коронавірусом, щоб на власному досвіді це показати, Зеленський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Читайте такожЗеленський заявив про позитивну тенденцію щодо подолання епідемії COVID-19 в Україні

Відео дня

"Я хотів на собі пройти цей етап. Щоб людям було легше. Коли був у нас момент депресії, ми зібралися. Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу. Але щоб люди зрозуміли і те, що це не чума. Щоб не було депресії. На самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо", – розповів Володимир Зеленський.

Однак від цієї ідеї відмовилися.

"Вирішили, що занадто. Що перебір", – відзначив Президент України.

Також, за словами Зеленського, такий його крок йому б не пробачила родина. 

"Сказали б, що я божевільний. І, в принципі, мали б рацію", – підсумував Володимир Зеленський.

Як повідомляв УНІАН раніше, президенту, а також прем’єр-міністру, керівнику президентського офісу та його заступникам робили тест методом полімеразної ланцюгової реакції на коронавірус. Тест був проведений у зв'язку з тим, що вони контактували з раніше інфікованим нардепом Сергієм Шаховим.