У Радомишлі провели дезінфекцію / фото ДСНС

У місті Радомишль Житомирської області до медиків звернулися із  високою температурою  п'ятеро прихожан церкви, яку відвідувала померла від коронавірусу.

Про це УНІАН повідомили  у Радомишльській центральній районній лікарні, куди і звернулися люди і де лікували хвору на коронавірус.

Згідно з повідомленням, до медиків із високою температурою звернулися п’ятеро прихожан. Вони молилися у  церкві, яку також відвідувала померла від короновірусу жінка.

Відео дня

"Зараз троє  людей, що звернулися, вже перебувають на самоізоляції, а стосовно ще двох парафіян, то це питання вирішується", - сказали у лікарні.

Читайте такожРодину померлої від коронавірусу на Житомирщині взяли під охорону

Там також не виключають, що і цих хворих доведеться ізолювати.

Також вже ізолювали лікарів, які оглядали хвору на коронавірус пенсіонерку.

Як повідомляв УНІАН, у Радомишлі на Житомирщині працівники ДСНС дезінфікували церкву та автовокзал, де перебувала померла від коронавірусу 71-річна місцева жителька. Цю дезінфекцію провели працівники управління ДСНС України у Житомирській області.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Україні було зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. 71-річна жителька Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла.