В Одесі переважна кількість закладів проігнорувала обмеження / фото УНІАН

Одесити поставилися до розпорядження досить легковажно. Сьогодні зранку переважна більшість розважальних та торгівельних закладів відкрилася і працює у звичайному режимі.

Про це йдеться у ТСН.12:00.

Читайте такожЗ понеділка в Одесі будуть працювати тільки аптеки та продуктові магазини

Відео дня

Магазини непродовольчі, салони краси, ресторани та кафе, заклади швидкого харчування, автомийки, фотосалони – відкриті. Це те, що кореспонденти побачили на власні очі. Сьогодні на апаратній нараді міський голова заявив, що розпорядження не має обов’язкового характеру, це просто рекомендація. І переважна більшість закладів її проігнорували.

Розпорядження міського голови про закриття усіх закладів, окрім продовольчих магазинів та аптек, опублікували на сайті міської ради 15 березня вже після 23 години. Але попри це Одеса живе звичайним життям - курсує переповнений громадський транспорт, на вулицях натовпи людей. Повним ходом працюють і на будівельних майданчиках. Дослухалися рекомендацій міської влади лише в одеському зоопарку. Він відсьогодні не приймає гостей. Також нам відомо про мережу спортивних клубів, які роблять розсилку клієнтам про припинення роботи.

Як відомо, від минулого тижня в Одесі не працюють музеї та театри, школи та дитячі садочки.