Пацієнти, інфекція у яких підтверджена, ізольовані і знаходяться під меднаглядом / facebook.com/zoryana.chernenko

Станом на ранок 18 березня в Україні й досі зафіксовано 14 випадків інфекції COVID-19.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час онлайн-брифінгу повідомив прес-секретар міністра охорони здоров’я Артем Дехтяренко.

Читайте такожЗа кордоном від коронавірусу лікуються 12 українців, перебувають на карантині 744 - МЗС

Відео дня

За його словами, станом на 10.30 в Україні зафіксовано 14 випадків інфекції COVID-19: 10 - у Чернівецькій області (один - летальний), 3 - у Київській та один летальний у Житомирській.

"Пацієнти, інфекція в яких підтверджена, ізольовані і перебувають під меднаглядом. Зараз особам, які контактували з інфікованими, рекомендована самоізоляція і над ними встановлено медико-санітарний контроль", - додав він.

Дехтяренко нагадав, що у першого інфікованого у Чернівецькій області проведено тест на коронавірус, який показав негативний результат.

"Якщо повторний аналіз, який відбудеться протягом кількох наступних днів, покаже також негативний результат, то ми можемо вважати, що це перший випадок одужання людини від коронавірусу в Україні", - підсумував речник глави МОЗ.

Інфографіка: УНІАН

Як повідомляв УНІАН, медики зареєстрували перший випадок інфікування коронавірусної інфекції COVID-19 в Київській області.