Олександр Усик / УНІАН

Український боксер Олександр Усик розповів про те, як потрібно боротися з вірусами.

Про це Усик сказав у прямому ефірі в Instagram.

"Якщо є така можливість, поїдьте за місто, в ліс, ходіть по лісі і дихайте, насичуйте себе киснем. Коли організм насичується киснем, то кисень знищує так звані віруси, які ми "хапаем" десь у громадських місцях. Купайтеся в басейні з хлоркою, пийте воду з-під крана, хлорка теж це все вбиває. Посміхайтеся обов'язково, будьте ближче до своїх рідних, йдучи на роботу - обійміть і поцілуйте дружину три рази, дітей теж по три рази, маму, брата, друга... Не соромтеся, обійми роблять нас добрішими і продовжують життя", - сказав Усик.

Відео дня

Також боксер висловив свою думку щодо ситуації навколо пандемії коронавіруса:

Читайте такожБій Усика може бути перенесено через коронавірус

"Паніка біжить вперед нас. Паніка породжує паніку. Найчастіше, коли один панікує, то ще дев'ять починають панікувати. Так що цього панікера відразу потрібно заспокоїти, замотати йому рот скотчем і все. Якщо у вас є вирішення проблеми - навіщо панікувати, якщо немає рішення - чекайте своєї години".

"Туалетний папір, гречка не допоможуть. Ми всі цивілізовані, толерантні, навчилися розумно і красиво говорити, але тільки з'явилася проблема, ми всі залітаємо в магазин і "буцкаєм" один одного за рулон туалетного паперу або пакет гречки. Вся наша цивілізованість і виховання кудись пропадають", - додав боксер.

Усик також висловив думку, що в нинішній ситуації всім потрібно об'єднатися:

"Треба об'єднатися, допомогти один одному, пожертвувати своїм "я", своїм его... Де наша душа добра, українська? Ми самі повинні зібратися і допомогти один одному. Не президент, не Верховна рада...".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Усик закликав ходити в храм, незважаючи на коронавірус.