В Одесі посилили заходи з санітарної обробки територій / фото УНІАН

В Одесі через загрозу поширення коронавірусної інфекції COVID-19 кожні дві години дезінфікують дитячі майданчики.

Як повідомили УНІАН у мерії, через пандемію коронавірусу комунальне підприємство "Міськзелентрест" посилило заходи з санітарної обробки територій.

Читайте такожНа Житомирщині з підозрою на коронавірус госпіталізували подружжя

Відео дня

Зокрема, працівники підприємства вранці дезінфікують дитячі й спортивні майданчики, лавки бульварів та інших місць перебування людей, розташованих у парках і скверах Одеси.

"Крім того, на дитячих майданчиках кожні дві години протирають ігрові елементи дезінфікуючими хлорними засобами. Особлива увага приділяється гойдалкам, турнікам, гіркам і рукоходам, тобто тим елементам, з якими діти перебувають у тактильному контакті", - повідомили в мерії.

Зазначається, що для посилення заходів з санітарної обробки підприємство закупило спецодяг, розпилювачі та рідину, яка дозволяє дезінфікувати елементи паркового благоустрою без шкоди для здоров'я людей і навколишнього середовища.

Також виконуються роботи з дезінфекції адміністративної будівлі, спецтехніки, гаража, роздягалень та інших приміщень "Міськзелентресту". Всі працівники підприємства забезпечені засобами індивідуального захисту.

Як повідомляв УНІАН, у четвер вранці в Одесі виникли конфліктні ситуації у комунальному громадському транспорті через обмеження за кількістю пасажирів у салоні.