Олександр Усик / REUTERS

Український боксер Олександр Усик розповів про те, як на його спосіб життя вплинув карантин в Україні.

Про це Усик сказав в інтерв'ю телеканалу Newsone.

"Ніяк на мені всі ці обмеження не відобразилися, я далі продовжую тренуватися, я в закритому приміщенні - можна сказати, на режимному об'єкті. У мене вранці, в обід і ввечері тренування. Я ще до всього цього поїхав і у мене почався свій спортивний карантин. Я просто працюю і все. В місто практично не виїжджаю, у мене в тренувальному таборі все є", - сказав Усик.

Читайте також"Доведеться перенести": промоутер розповів, коли може пройти бій Усика і Чісори

Боксер заявив, що не носить захисну маску, хіба що - для краси:

"Маску не ношу, тому що маска - це розносник бацил. Якщо б вони були з вентиляцією... У мене десь є маска, але я більше одягаю для краси, просто, щоб десь на заправці приховати, що це я".

На думку Усика, навколо коронавіруса "занадто багато паніки".

"Виїжджайте в ліс і дихайте свіжим повітрям. Вірус боїться кисню в крові, він боїться води, протирайте кімнату вологою ганчіркою, провітрюйте. Дихайте і радійте життю, а не читайте новини, які вас завантажують. Ми забиваємо голову зайвим. Я не виключаю, що це є, але навіщо про це так часто говорити? Чому ми не говоримо про СНІД, туберкульоз, аварії, чому ми не говоримо, скільки людей помирає від горілки? Ми говоримо тільки про те, що люди помирають від грипу", - сказав боксер.

Як повідомляв УНІАН, раніше Усик закликав ходити в храм, незважаючи на коронавірус.