Ілюстрація / REUTERS

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" припиняє виконання регулярних рейсів на всій мережі польотів до 24 квітня включно.

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії на сторінці в Facebook.

"Вчора Уряд розширив політику запобігання поширенню на території України вірусу COVID-19 на всю країну. Як результат, авіакомпанія МАУ припиняє виконання регулярних рейсів по всій мережі польотів по 24 квітня 2020 року включно", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожАваков - українцям: Україна припинить авіасполучення, приїжджайте або залишайтеся за кордоном (відео)

В МАУ також додали, що через велике навантаження контакт-центр тимчасово не приймає дзвінки, тому пасажирам рекомендують: заповнити форму зворотного зв’язку на сайті МАУ для внесення змін до квитка; надсилати запит на списання сплачених коштів на електронний ваучер, за допомогою якого можна оформити нові квитки на сайті МАУ протягом року; звертатися за місцем придбання авіаквитка, якщо його було оформлено через агентство.

"Через брак ресурсу ми не зможемо обробити всі звернення одночасно, тому просимо надсилати лише дуже термінові запити, наприклад, для оформлення авіаквитків на травень чи червень", - зазначили в авіакомпанії.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів і продовження карантину до 24 квітня.

МАУ з 17 березня зупинила виконання регулярних рейсів по всій міжнародній мережі на виконання президентського указу і рішення РНБО про тимчасове обмеження перетину державного кордону, направленого на запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID- 19.

Читайте також: