У масках та респіраторах були лише окремі громадяни / 1kr.ua

Біля будівлі заводу АрселорМіттал Кривий Ріг вранці 4 квітня утворилися тисячні черги за перепустками для проїзду у громадському транспорті, рух якого в Дніпропетровській області змінили через введення обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією.

Про це пише Первый Криворожский.

Читайте такожБез вжиття жорстких обмежувальних заходів пік захворюваності на COVID-19 може розпочатися 14-15 квітня – Ляшко

Відео дня

Люди не дотримувалися рекомендованої ВООЗ соціальної дистанції, а в масках і респіраторах були лише окремі громадяни.

Водночас у прес-службі поліції Кривого Рогу заявили, що після повідомлення щодо порушень правил карантину та неналежної організації роботи вже склали адмінпротокол на керівника відділу кадрів заводу.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів затвердив нові заходи щодо посилення карантину в Україні, який було запроваджено через поширення коронавірусної хвороби.

Зокрема уряд вирішив обмежити кількість працюючих пунктів пропуску на державному кордоні - їх залишиться 21; ввести обов'язкову 14-денна обсервація всіх, хто повертається з-за кордону; заборонити пересування вулицями більше двох людей (за виключенням осіб, що супроводжують дітей); обов'язкове носіння маски.