Поліція порушила справу / фото УНІАН

В Одесі поліція порушила кримінальне провадження за фактом недотримання карантинних заходів на розташованому в центрі міста ринку «Привоз».

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу заявив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Сергій Махотін.

Читайте такожУ Чернівецькій області у тяжкому стані перебувають 43 пацієнти з коронавірусом – ОДА

Відео дня

Про порушення провадження щодо ринку він повідомив у зв'язку з тим, що журналістів цікавило, чому «Привоз» продовжує працювати, хоча інші міські ринки закриті.

Махотін заявив, що міській владі було спрямовано кілька звернень і до керівництва ринку, зараз складено низку протоколів про порушення порядку торгівлі і недотримання заходів в умовах карантину.

Заступник начальника главку поліції зазначив, що зараз закрито частину «Привозу».

Приморським відділом поліції Одеси порушено кримінальне провадження за ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Довідка УНІАН. «Привоз» - великий продовольчий ринок (на ньому також продаються товари промислової групи), розташований в історичному центрі Одеси. Власником переважної частини ринку є приватна компанія, яка належить відомому бізнесмену Володимиру Галантерніку. Донедавна цього бізнесмена пов'язували з мером Одеси Геннадієм Трухановим.