Шмигаль зазначив, що превентивні заходи були запроваджені вчасно \ УНИАН

Україна йде помірним сценарієм поширення COVID-19.

Читайте такожНа нараді у Зеленського обговорили пом'якшення карантину

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ході робочої поїздки у Закарпатську область. Він відвідав обласну клінічну лікарню імені Андрія Новака, яку визначено однією з опорних для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Відео дня

Шмигаль наголосив, що медики зараз перебувають «на передовій» у боротьбі з коронавірусною хворобою і їхня робота має оплачуватися належним чином. Також вони мають бути повністю забезпечені усіма засобами індивідуального захисту.

«Сьогодні з собою в літаку ми привезли на Закарпаття частину засобів індивідуального захисту, які Офіс президента постійно доправляє в Україну. Частку цієї поставки ми передали для потреб області, а іншу доправили в лікарню», – повідомив Шмигаль.

Він заявив, що сьогодні Україна йде помірним сценарієм поширення COVID-19, і це означає, що превентивні заходи були запроваджені вчасно.

Прем'єр також відвідав пункт пропуску «Чоп (Тиса) - Захонь» та ознайомився із сучасними засобами контролю на Закарпатській митниці. Також обговорювалася проблема мосту «Чоп – Загонь» через річку Тиса на кордоні з Угорщиною. Міст був побудований у 1996 році і потребує капітального ремонту.

Шмигаль доручив вивчити документи та надати пропозиції з вирішення проблеми з мостом.