Загальна кількість ринків в області становить 74 / фото УНІАН

У Київській області відновили роботу 13 агропродовольчих ринків.

Читайте такожЛяшко закликав українців увімкнути "тумблер терпіння": інакше – 140 тисяч смертей від коронавірусуПро це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що запрацювали ринки: у Васильківському районі - 4, по 1 у Києво-Святошинському, Сквирському, Броварському, Білоцерківському та Миронівському, в смт Гостомель, р. Буча - по одному і два ринки в смт Біла Церква.

Відео дня

Загальна кількість ринків в області становить 74. Інші ринки відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог.

«Заборона роботи ринків був тимчасовим вимушеним кроком з метою не допустити погіршення епідеміологічної ситуації. Вони можуть відновити роботу за умови дотримання норм, встановлених головним санітарним лікарем. Представники Держпродспоживслужби будуть контролювати дотримання продовольчим ринком протиепідемічних вимог. У разі допущення порушень будуть накладатися штрафи», - розповів т. в. о. голови Київської ОДА Василь Володін.

Раніше УНІАН повідомляв, що Кабмін дозволив роботу продовольчих ринків в Україні під час карантину.