Клуб "5 елемент" працював попри карантин / УНІАН

Столичний спорткомплекс «5 елемент», співвласником якого є екс-президент України Петро Порошенко, продовжував працювати 14 листопада, попри введений урядом карантин вихідного дня.  

Читайте такожОбличчям в підлогу: робота в суботу елітного київського ресторану закінчилася штурмом (фото, відео)

Про це повідомляється на сайті Нацполіції Києва. Зазначається, що під час комплексних перевірок правоохоронці прибули у спорткомплекс, який продовжив роботу попри обмеження Уряду.

Відео дня

На прохання поліцейських припинити роботу адміністрація відреагувала відмовою, правоохоронців навіть не пустили до приміщення закладу. У результаті складено адміністративний протокол та розпочато кримінальне провадження.

Гендиректор спорткомплексу Наталя Щербина оприлюднила у Facebook відеозвернення, в якому заявила про виконання правоохоронцями «політичного замовлення». За її словами, заклад мав законні підстави продовжувати роботу.

Карантин вихідного дня в Україні

  • 11 листопада Кабмін ухвалив рішення про запровадження карантину вихідного дня з 14 листопада.
  • Уряд відмовився від адаптивного карантину та встановив загальнодержавний карантин з обмеженнями, які діяли в попередньому варіанті карантину на територіях з помаранчевим рівнем епіднебезпеки, для всіх територій.