В Києві фіксують епізоди нападів на медпрацівників / Facebook, Прокуратура міста Києва

Протягом вихідних у столиці зафіксовано щонайменше два напади на медиків. 9 травня злочинці проникли до медзакладу і пограбували двох його співробітниць, а 11 травня хулігани без причини побили водія «швидкої» та пошкодили саму автівку.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва.

Читайте такожУ Дніпрі чоловік до смерті побив свого брата

Відео дня

Зокрема, за клопотанням прокуратури суд взяв під варту 3 чоловіків, які здійснили напад на офіс столичного медичного центру та пограбували його співробітників.

9 травня злодії проникли до приміщення медичного центру на проспекті Перемоги та погрожуючи насильством забрали особисті кошти та мобільні телефони двох співробітниць. Крім цього, зловмисники викрали офіційні штампи та печатки медцентру.

Того ж дня правоохоронці затримали злочинців. В ході обшуку у злочинців виявили усе награбоване. Наразі їм повідомили про підозру у розбої та привласненні офіційних документів або печаток. Слідство триває, підозрюваним загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Напад на «швидку» стався у ніч на 11 травня, на проспекті Романа Шухевича. Бригада лікарів прибула на виклик та піднялась до хворого. Водій залишився чекати в автомобілі. У цей час машину помітили двоє молодиків і без жодних причин почали конфлікт з водієм. В подальшому вони нанесли водію декілька ударів в область голови та пошкодили службовий автомобіль.

на місце пригоди викликали поліцію, яка затримала хуліганів. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 1994 та 2000 р.н.

Нападникам повідомили про підозру у хуліганстві. До суду скеровано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в столиці збільшується кількість інфікованих коронавірусом, яким необхідна госпіталізація, та хворих, котрі перебувають у тяжкому стані.

Читайте також: