"Будьте як Далай-лама": Степанов потролив українців, які не вірять в "індійську" вакцину від коронавірусу (фото)

Тібетський лідер отримав щеплення від коронавірусу вакциною CoviShield, якою наразі вакцинують українців. Степанов закликав усіх українців вакцинуватися.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав українців брати приклад із тібетського лідера Далай-лами, який зробив щеплення індійською вакциною Covishield.

Читайте такожУ п’ятницю в Україні від COVID-19 щепили понад 3 тисячі громадян

"Колаборантам COVID-19 присвячується: Далай-лама вакцинувався Covishield. Не слухайте дурниць, робіть мудрий вибір. Будьте як Далай-лама", - написав Степанов у Facebook.

Міністр також виклав зображення картини Олександра Ройтбурда. На ній - Степанов в традиційному індійському одязі та червоною цяткою на лобі.

У суботу, 6 березня, тибетський 85-річний духовний лідер Далай-лама XIV зробив щеплення проти коронавірусу вакциною CoviShield. Також Далай-лама закликав усіх зробити щеплення. За його словами, це допоможе запобігти серйозним проблемам, оскільки ін'єкція дуже корисна.

Зазначається, що після вакцинації духовний лідер 30 хвилин перебував під наглядом лікарів і з ним усе добре.

Вакцинація проти коронавірусу в Україні: що відомо

  • Нагадаємо, 24 лютого в Україні стартувала вакцинація від коронавірусу препаратом індійського виробництва CoviShield за ліцензією компанії AstraZeneca, який 23 лютого прибув до Києва. 
  • Першим у країні щепився лікар-анестезіолог із Черкас. Він від початку пандемії працює в реанімації з пацієнтами, хворими на коронавірус. 
  • 1 березня від коронавірусу у прямому ефірі вакцинувався міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Очільник МОЗ став першим з чиновників, хто отримав щеплення від COVID-19.
  • 2 березня під час робочої поїздки на Донбас щеплення отримав президент Володимир Зеленський.